Coaching

Verleg je grenzen, groei door verandering!

Geïnteresseerd in coaching ? Neem dan gerust CONTACT met me op.

Zou je graag jouw innerlijke reis willen voortzetten met ondersteuning van kunstzinnige middelen? Dan ga ik graag als gezelschap mee! We zoeken een vorm die bij je past: tekenen en schilderen, werken met leer of textiel et cetera. Maak het kind in je wakker en geef je zelf de ruimte om te spelen, te experimenteren en te ontdekken. Wat je tijdens het proces van idee naar product ervaart, is aanleiding voor onze coaching gesprekken.

Antwoorden en oplossingen liggen vaak in jezelf besloten. Ik help je om deze helder te krijgen. Grenzen benoemen en verleggen, door verandering kun je groeien. En waar je niet achter staat, doe je niet.

In mijn leven heb ik dieptepunten meegemaakt, waarbij ik heb ervaren dat je niet bang hoeft te zijn. Door trouw te blijven aan jezelf, word je steeds sterker en ga je positief de toekomst tegemoet. Mijn levenservaring en empathisch vermogen gebruik ik tijdens de coaching gesprekken.
Neem contact met me op en na een vrijblijvende kennismaking beslis je of je jouw reis wilt voortzetten om samen iets unieks te creëren.

Je bent altijd welkom.

Carena

Unica Carena © 2021

Mobiel 06 -12632908
KvK nummer  67634052

Pin It on Pinterest

Share This