Over Carena oud

Hi

ik ben Carena.
Ik word ontzettend blij van vrolijke kleuren en creatief bezig zijn. Dit is dan ook terug te zien in mijn unieke, excentrieke tassen en schilderijen. Ik ben een rustig, levendig, positief, open, (soms) impulsief en artistiek persoon. Ik houd van het leven, hard werken en mijzelf blijven ontwikkelen. Maar dit was niet altijd even makkelijk. Eind 2019 gebeurde er namelijk iets waardoor ik het roer om heb moeten gooien. Ik neem je mee in mijn verhaal.

Wat gebeurde er eind 2019?

Ik heb altijd hard gewerkt. Aan het opbouwen van Unica Carena en het creëren van kleurrijke en bijzondere tassen en schilderijen, maar ook heb ik veel liefde en tijd gestoken in de kunstacademie, een interieuropleiding, een coachopleiding, een vakopleiding en andere cursussen en workshops. Daarnaast werkte ik drie jaar als freelancer aan een project.

Dit freelance project werd ineens beëindigd. En dit had zo moeten zijn. Ik zat namelijk al een tijdje niet lekker in mijn vel. Ik was oververmoeid, ik kon niet helder nadenken door de mist in mijn hoofd en ik had vaak pijn in mijn rechterbovenarm. Ik vroeg mezelf écht af hoe dit mogelijk was, ik was toch niet overspannen? Ik at gezond, bewoogvoldoende en naast hard werken nam ik ook de steeds de tijd om écht te ontspannen. Ondanks dat was het telkens weer een uitdaging om de dag door te komen.

Tijd om het roer om te gooien!

Ik ben met mijn armklachten terechtgekomen bij een fysiotherapeut die ook gespecialiseerd is in natuurgeneeskunde. Totaal onverwacht liep ik met een speciaal dieet voor een gluten- en lactose-intolerantie de deur uit. De therapeut had een voedselallergietest afgenomen en ik hoorde voor het eerst in mijn leven van ‘lekkende darmen’. Mijn afvalstoffen werden niet verwerkt en gingen naar mijn spieren, organen en huid. Daarom was ik zo moe en zag ik er niet meer stralend uit.

Anders eten en leven

Ik heb mijn eetpatroon radicaal omgegooid en na een aantal weken merkte ik al verbetering. Ik kreeg al zoveel meer energie! In 2020 heb ik online yogalessen gevolgd en nog steeds doe ik dagelijks yoga-oefeningen. Het is echt goed voor je body en mind. Ik ben mijzelf nog meer gaan verdiepen in (face)yoga, Gua Sha massages, écht gezond eten voor je lichaam en geest en goede selfcare producten. En mijn ervaringen en producten deel ik dan ook graag met je.

Schilderijen, excentrieke tassen, lederen draagriemen en selfcare producten

Hoe ik nu in het leven sta, dat gun ik jou ook. Ik wil jou inspireren om je gezond te voelen en blij te zijn met jezelf. Zeker in de onrustige maatschappij waarin we leven. Ik stop natuurlijk niet met de bijzondere Unica Carena schilderijen en designtassen, maar ik breid wel mijn aanbod uit door mijn eigen (yoga)ervaringen. Met etherische oliën, Gua Sha stenen en andere selfcare producten, maar ook met zeer exceptioneleproducten: leren riemen voor yogamatten

Draagriem rundleer
Draagriemen voor yogamatten

“De leren draagriemen voor yogamatten zijn echte “one-of-a-kind” producten.
Met de stevige, mooie en handige draagriem neem jij je yogamat eenvoudig overal mee naartoe.”

Wil jij meer weten over mij of de nieuwe unieke producten van Unica Carena?

Of wil jij de eerste zijn die een (op maatgemaakte) draagriem gebruikt voor je yogamat? Neem gerust contact met mij op, ik ga heel graag het gesprek met je aan.

Reacties zijn gesloten.